Det er forholdsvis høyt forbruk av jordbær her om dagen, det er nesten umulig å gå forbi disse skapningene i butikken :)
Og det er sååå enkelt at selv et bittelite barn kan klare det.
Men da må du gjøre det på *min* måte, for er du tilhenger av at alt skal lages fra bunnen av så sier jeg god pinse til deg her.
Dere andre som liker enkle løsninger kan følge med videre.. :)
Alt du trenger er: Ferdig paibunn, vaniljekrem, jordbærgele og selvfølgelig jordbær.
Rull ut paibunnen i en egnet form, prikk med gaffel (viktig) og stek den på 200 grader i i 12-15 min -følg med..
Lag gele fra pakke med 4 dl vann -ikke 5 som det står på pakken.
La bunnen avkjøle seg og geleen stivne sånn halvveis.
Rens og del jordbærene i to.
Når det er klart så dekk bunnen med et godt lag med vaniljekrem, så legger du jordbærene i et vakkert mønster. Eller gjør som meg, legg de der det er plass..
Hell så den halvstive geleen over, stryk over med en bakepensel for en siste finish.
Sett terten i kjøleskapet til geleen er helt stiv.
Dett var dett!
En kake som smaker godt, lett å lage samt tar seg rimelig godt ut på bordet -det kan vi vel like vel?
Nyt pinsen, jordbær og ellers alt mulig godt!
Den fineste helgen til deg♥
Den var virkelig god Gry. Takk igjen: Mette
SvarSlett