22.12.2012

O hellige jul...

Oppsidaisy så fort tiden går nå da!?!??!?
Jeg som hadde sååå god tid for en tid tilbake...
Men siden jeg har proritert; juleverksteder * 5, juleavslutninger, kosebaking, laaaaaange venninnelunsjer, pakke inn pakker, ta vare på en syk Bittelillegull (er frisk igjen nå altså), besøke familie og venner, så sier det seg selv at det har ikke vært tid til å vaske tak og vegger i vårt lille musehull!!!
 
Lista over ALT jeg hadde tenkt skulle skinne etter en rundhåndet omgang med såpe og vann var lang.
I dag innser jeg at jeg skal være fornøyd om jeg får støvsuget og vasket gulvene.
Burde kanskje kjenne på panikken over at det ramler inn fine julegjester her på julaften som kanskje har tenkt å gå litt i sokkelesten, men det orker jeg ikke :) De skal heller bli overøst med julegaver av beste sort så de får noe annet å tenke på enn skitne sokker!
Jepp -sånn må det bli. :)
 
I kveld skal/må jeg bake litt til, jeg har gitt bort ca. 75 % av det jeg har bakt så langt og hvis småfuglene skal få sin vanlige nyttårsfest må jeg nok fylle noen bokser igjen.
I morgen skal juletreet opp og de aller siste innkjøpene foretas og i morgen kommer jeg sikkert til å være passe stram i kjeven og få bilder i hodet av en stk. Storesølv som er på reise til dit peppern gror.
 
Og så etter dette er det bare sjarmøretappen igjen; dekke et fint bord og lage middag.
Så skal jeg sette meg tilbords fresh, sminket, fin på håret, nylakkede negler, pen i tøyet, uthvilt og fin! forhåpentligvis med vått hår og et mildt smil.
 
Same procedure as every year...

Hvis jeg ikke stikker innom i morgen får du ha en praktfulll julaften!

På gjensyn!